fbpx

YOKE

 In Welke apparaten kan je vinden bij No Excuses?
Bij No Excuses vind je naast de standaard fitnessapparaten zoals bench press, leg press, leg curl etc. ook een breed aanbod aan specialistisch materiaal in strength & conditioning Wij lopen samen met jou een rondje door de sportschool. We vertellen je welke apparaten je tegen kunt komen, hoe je ze moet gebruiken en welke spieren je ermee kunt trainen.
YOKE

KRACHTTRAINING

De Yoke is ontworpen voor de zware Strongman training en kan ook worden gebruikt als een sled om te duwen en trekken, of als een rack voor squats of bankdrukken. Deze Yoke heeft een verstelbare dwarsbalk, verwisselbare glijders voor duwen en trekken, en een belastbaarheid van maar liefst 700 kg. De dwarsbalk van de ATX Yoke kan gemakkelijk door één persoon in hoogte worden versteld.

Dankzij de verstelbare dwarsbalk kan de Yoke eenvoudig worden aangepast voor elke training, van een basis Yoke tot Zercher Carry, Zercher Squat en een Sled om te duwen en trekken. Door J-Hooks toe te voegen is de Yoke ook geschikt als rack voor squats en bankdrukken.

HOE VOER JE DE OEFENING UIT?
Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

Dutch NL English EN
belt squatCABLE CROSSOVER hilversum sportschool crossfit