fbpx

Wat valt er onder de Specialty Classes?

 In

Voor CrossFit en PowerVrouwen leden bieden wij ook een onbeperkt abonnement inclusief Specialty Classes aan. Dit houdt in dat je naast je reguliere WOD’S ook kan deelnemen aan de lessen hieronder:

PowerYoga/Mobility: Loop je tegen mobiliteits problemen aan die jou beperken in bepaalde oefeningen? Yoga verbetert je mobiliteit, bewustwording van ademhaling, houding en balans. Je werkt aan lenigheid en kracht en daarnaast is het ook nog eens ontspannend. Hierdoor is yoga een perfecte aanvulling op de WOD’s.

Powerliften / Strength Classes: richt zich op drie fitnessoefeningen: de squat, de bench press en de deadlift. Goede techniek staat tijdens deze lessen voorop. Door het toepassen de juiste techniek zal je makkelijker de technieken in de WOD’s kunnen uitvoeren en tevens zwaardere gewichten op veilige manier kunnen gebruiken.

Weightlifting: Gewichtheffen is een zeer technisch onderdeel waarbij een halter met een zo zwaar mogelijk gewicht in één keer (trekken of ‘snatch’), of met een tussenstop bij de schouders (stoten of ‘clean and jerk’), boven het hoofd wordt getild. Weightlifting bestaat dus uit 2 onderdelen maar met veel technische deel-bewegingen die je afzonderlijk kunt trainen tijdens de speciality class.

Gymnastics: de focus ligt hier op alle bodyweight oefeningen. Wil je graag een pull up, muscle up kunnen of juist werken aan je kipping techniek? Voor alle oefeningen bestaan er progressies (moeilijkere varianten) en regressies (makkelijkere varianten) waardoor eenieder op zijn eigen niveau kan werken en voldoende wordt uitgedaagd.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Dutch NL English EN