Wat is Open Gym?
 • Wanneer je zelfstandig wilt trainen
 • Graag wilt werken aan skills of kracht
 • Mogelijkheid om je eigen programmering te volgen
 • Speciale Open Gym ruimte 
 • Beschikking tot groot aanbod aan materiaal

Speciaal voor iedereen die graag zelfstandig wilt trainen. Heb je een eigen workout of programmering die je wilt volgen, extra aandacht wilt besteden aan een skill of aan kracht of aan je revalidatie wilt werken. Dan is Open Gym zeker wat voor jou.  Zit de les vol? Open Gym biedt je de mogelijkheid om alsnog te kunnen trainen.

HOE ZIET EEN TRAINING ERUIT?

Vrij trainen klinkt leuk, je kan eindelijk zelf bepalen wat je gaat doen. Eindelijk geen burpees meer! Maar besef je goed dat je zelf verantwoordelijk bent voor de invulling hiervan. Wanneer je geen idee hebt wat je moet doen tijdens een uur open gym dan kan het erg lastig zijn om een goede training af te werken. Ben je juist bij ons komen trainen omdat wij een programmering maken en je daarbij wordt begeleid? Kies dan voor de reguliere lessen. Daar zal je zeker als beginnende sporter de meeste progressie maken.

Tijdens een open gym uur is het belangrijk dat je van te voren na hebt gedacht over wat je zou willen gaan doen. Er is geen voorgeschreven programma en ook de warming up vul je zelf in. Hou rekening met hoe je jezelf voelt, wat je de afgelopen week gedaan hebt en hoe je trainingsweek er verder uitziet. Het is namelijk erg gemakkelijk om overtraind te raken en jezelf te blesseren door teveel te doen. Onthoud dat meer trainen niet beter is. Trainingservaring gaat je tijdens de open gym uren zeker weten helpen. Rust is net zo belangrijk voor je lichaam om te herstellen van de zware trainingen die je doet. Herstel je niet goed dan zal je al snel merken dat je geen energie meer hebt of last krijgt van kleine pijntjes. Zeker geen signalen die je moet negeren.

Waar de open gym uren zeer geschikt voor zijn, is het werken aan vaardigheden of technieken die je nog niet goed beheerst. Oefening baart kunst. Open Gym is dan perfect om te trainen op een lage intensiteit aan skills en drills. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een snatch met een lege stang of elke minuut voor twintig minuten een laag aantal handstand push-ups. Hiermee kan je prima een open gym uur invullen.

Moeite om zelf een wod te bedenken? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een workout van de afgelopen tijd in te halen. Deze kan je vinden in de app. Dit doe je dan voor jezelf en de begeleiding is minder intensief dan tijdens een reguliere les. Je bent zelf verantwoordelijk voor je veiligheid en het correct uitvoeren van de bewegingen. De trainer is op dat moment niet (altijd) aanwezig om alles stap voor stap met je door te nemen. Als je vragen hebt of iets niet zeker weet dan kun je natuurlijk altijd terecht bij je trainer, maar tijdens de open gym is het vooral de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat. Belangrijk is ook dat als je een workout inhaalt je goed luistert naar je eigen lichaam en dat je rekening houdt met je eerdere en volgende training(en).

Open Gym is beschikbaar voor 6 personen per uur. Om drukte te voorkomen, hanteren we een Open Gym rooster waar je online je kan aanmelden om jouw plek te reserveren.

OPEN GYM UREN

Daluren Open Gym only:
Maandag tot vrijdag: 07:00 tot 12.00 uur

Onbeperkt inclusief specialty classes:
Maandag: 07:00 tot 12:00 uur, 17:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:00 tot 12:00 uur, 17:30 tot 21:30 uur
Woensdag: 07:00 tot 12:00 uur, 17:30 tot 21:30 uur
Donderdag: 07:00 tot 12:00 uur, 17:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 07:00 tot 12:00 uur, 17:30 tot 19:30 uur
Zaterdag: 08:00 tot 12:00 uur
Zondag: 09:00 tot 13:00 uur

Tarieven
 • Open Gym Daytime Only
  49,95 per maand
  • toegang tot Open Gym
  • toegang van 07:00 tot 13:00 doordeweeks
  • zelfstandig trainen
  • 7 credits per week
  • 3 maanden contract
  • maandelijks opzegbaar

No Excuses Hilversum Open Gym

open gym zelfstandig trainen hilversum powerliften

Start typing and press Enter to search