fbpx
In verband met de huidige COVID-19 maatregelen, waarbij sportscholen tot en met 19 mei gesloten zijn, wordt het aankomende 10-weeks programma van januari opgeschort naar een latere startdata. Wil je van de nieuwe datum op de hoogte blijven, heb je interesse of wil je jouw plekje alvast reserveren, stuur ons dan je gegevens via het contactformulier!
Inhoud No Excuses 10-weeks Program?
 • 10 weken twee keer per week indoor en/of outdoor trainingen
 • In groepsverband, maximaal 10 personen per groep
 • Persoonlijke begeleiding en kwalitatieve trainingen
 • Zeer geschikt voor beginners
 • Inclusief voedingsschema en advies
 • Niet vast aan een abonnement, slechts €274,95
 • Goede instroom voor overige diensten van No Excuses

Wil je je doelen en jouzelf fysiek een goede kickstart geven? Doe dan mee aan het No Excuses 10 weeks Program!

Het doel van het 10-weeks programma is  op een leuke manier in shape te komen, fit te worden en weer een boost krijgen om je trainingsritme op te pakken!

WAT KRIJG JE?
– 20 personal small group training door een professionele coach
– persoonlijk voedingsadvies waarbij we mythes doorbreken en werken met praktische bewezen methodes
– 2x lichaamscompositie meting
– Online Lifestyle Management Programma waarbij we aandacht besteden aan slaap, stress en gewoontes om je doelen te behalen.
– Online Coaching op het gebied van voeding, training en/of lifestyle.

Dit programma is geschikt voor alle mannen en vrouwen, die
– Fitter & Sterker willen worden en daarnaast;
– Willen afvallen/hun lichaamssamenstelling willen verbeteren/strakker worden

Vond je sporten in de fitness maar saai?  Haalde je weinig tot geen resultaat? Ben je op zoek naar kwalitatieve begeleiding? Dan is het 10-weeks programma zeker wat voor jou!

HOE? Door middel van een intensief 10 weeks-programma, bestaand uit 2x per week buiten trainen, voedingsadvies & -voorlichting en coaching. Voorafgaand zal er op donderdag 14 januari een intake en meting plaatsvinden. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk die willen afvallen, sterker worden of je fitter voelen. De programmering van de trainingen bestaan uit bewegingen met het eigen lichaamsgewicht en los materiaal waarbij wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, coördinatie en conditie. Het beheersen van de juiste houding en techniek zijn erg belangrijk tijdens de trainingen. Hier wordt dan ook de basis gelegd voor de overige diensten die No Excuses aanbiedt.

WAAR EN WANNEER?
Het programma zal op binnen en/of het No Excuses buitenterrein plaatsvinden. Afhankelijk van de maatregelen die we op dat moment moeten hanteren i.v.m. Covid-19.

De huidige trainingsdagen en tijden zijn:
Maandag 20.30-21.30 uur & Donderdag 20.30-21.30 uur

Start: donderdag 14 januari 2021
Hoe lang? 10 weken start 14 januari 2021 tot en met 25 maart 2021.

Let op:
•We starten dit programma bij minimaal 6 deelnemers
•Alleen voor mensen die nog GEEN lid zijn van No Excuses/ CrossFit Gooi

Prijzen
 • 10 weeks No Excuses Program
  274,95
  • 20 lessen
  • niet vast aan een contract
  • 2x per week
  • toegang tot twee vaste 10-weeks trainingen per week
  • inclusief voedingsschema, meting & weging, online lifestyle management programma.

Wij hebben het No Excuses programma voltooid!

10 weeks fitter worden afvallen in het gooi
afvallen fitter worden 10 weeks no excuses hilversum

Ervaringen van deelnemers

 • CHARLOTTE HEEFT GENOTEN VAN HET NO EXCUSES PROGRAMMA. Zaterdag 9 januari ’16 daar stond ik dan. De eerste dag van het No Excuses Program. Net bevallen van mijn 2e kindje met nog lekker een paar zwangerschapskilo’s. Super spannend en er helemaal klaar voor. Na een voorstelrondje was er dan gelijk de confrontatie met de weegschaal. Wat ik woog dat wist ik wel maar mijn vetmassa en spiermassa, ik had werkelijk geen idee. Na uitleg wat het inhoudt en wat je het beste kan doen om je doel te behalen ging ik van start. Maar goed, na het wegen en meten gelijk van start met de eerste les. Zwetend, hijgend en helemaal gesloopt fietste ik een uur later, moe maar voldaan naar huis. Dat was wel even wat anders dan in je eentje sporten met een beetje fietsen, rennen (lees: een poging doen tot), beetje gewichten en oh ja ... tijd voor koffie. Na die ene les kwam ik er achter dat ik best nog wel wat spieren in mijn lijf heb want wat heb ik een spierpijn gehad. Die spierpijn is niet meer weggegaan. Na elke les had ik weer spierpijn en begon dat op een gegeven moment ook lekker te vinden want dan had ik in ieder geval het idee dat ik wat gedaan had. De weken zijn inmiddels voorbij gevlogen!! Wat heb ik genoten van elke les. Ysabel was onze coach en heeft mij echt gedreven tot het uiterste. Smokkelen qua gewichten was er niet bij. Want als ze zag dat het mij te makkelijk af ging dan hup, gewicht erbij. Heerlijk! Ook een enorm leuke groep waar ik mee heb getraind, allemaal gemotiveerd met een eigen doel! Aanstaande zaterdag is de laatste dag het No Excuses Programma. Dan worden we weer gewogen en gemeten. Mijn persoonlijke doel van 10 kilo eraf heb ik wel gehaald. Nu nog weten wat het heeft gedaan qua centimeters en massa’s. Vol trots kijk ik terug op een waanzinnige tijd met Ysabel en alle andere dames. Ik zit zoveel beter in mijn vel en voel mij echt super goed. Na het No Excuses Program is het voor mij niet klaar hoor. Ik ga verder maar dan met CrossFit en ga dan trainen om mijn 2e doel te behalen. Ook hier kijk ik ontzettend naar uit. Ysabel dank je wel voor je lessen, adviezen en de support! disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

  Charlotte 10 Weeks programma
No Excuses 10-WEEKS Program start over
 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds
0

Start typing and press Enter to search

Dutch NL English EN