Erik Edelenbosch ~ No Excuses Strength & Conditioning Centre
Erik EdelenboschFysiotherapeut

   Sport Fysiotherapeut/Personal Trainer

  Erik is onze huisfysiotherapeut. Met zijn specialisatie Sportfysiotherapie is hij bij No excuses de aangewezen specialist om je te helpen bij blessures.

  Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Zo ook bij het trainen. Met Eriks gedegen kennis van sport en Crossfit kan hij een analyse maken over de ernst van de blessure. Hierdoor is zeer gerichte therapie mogelijk en kun je zo snel mogelijk weer blessurevrij sporten.

  Zijn functie als militair sport fysiotherapeut heeft bijgedragen aan zijn gedegen kennis van de belasting en belastbaarheid van het menselijk lichaam in verschillende fysieke en mentale omstandigheden.

  Daarnaast biedt Erik ook personal training aan. Met zijn achtergrond als sportfysiotherapeut en specialismes is hij een echte aanwinst voor het team.

  Een van de doelgroepen waar Erik zich op richt is de groep mensen die weer wil gaan sporten, maar bang is om klachten te krijgen of nog met klachten rondloopt. Hierdoor mist deze groep het vertrouwen om te trainen. Erik heeft de kennis om je op een verantwoorde manier weer op pad te helpen. Soms is de motivatie even weg geweest, of heeft de nadruk niet op de gezonde leefstijl gelegen. Een burn-out, of gewoon laag in je energie zitten, kunnen redenen zijn om minder aandacht aan je lichaam te besteden. Erik helpt je graag om weer fit in lichaam en geest te worden.

  Een tweede doelgroep is de sport specifieke Personal Training. Eriks specialisaties liggen op het gebied van CrossFit, balsporten (waterpolo, volleybal, handbal) triatlon en de racketsporten. Hij heeft hier goede kennis van, om gedegen trainingen op te stellen voor het gewenste resultaat.

  Een derde doelgroep is de steeds groter wordende groep cliënten met artrose klachten in heup of knie. Bewezen effectieve training staan garant voor klachten afname en verbetering van de dagelijkse activiteiten. “Ik heb mogen ervaren dat training en goede voorlichting de kwaliteit van leven van deze doelgroep fors zal laten stijgen”, aldus Erik, die al meer dan 7 jaar ziekenhuis werk ervaring heeft.

  Maar de grootste groep daar behoor jij bij! Je wilt je lekker fit in je vel voelen. Eigenlijk ben je te druk, heb je te veel hooi op je vork en heb je net even dat zetje in je rug nodig. Al die goede voornemens die je in het begin van het jaar had, zakken veel te snel weg. Erik helpt je om de goede voornemens om te zetten in trainingsdoelstellingen en zo gericht te trainen!

  Dus

  Wil je veilig komen trainen?

  Wil je trainen met een medisch gespecialiseerde personal trainer?

  Wil je je doelen op korte en lange termijn halen waar gericht wordt gekeken of je lichaam klaar voor actie is?

  Dan ben je bij Erik op het juiste adres.

  Contact:

  Voor fysiotherapie:

  www.fysiotherapie-brouwer.nl
  Antony Fokkerweg 80b,
  1223 RT Hilversum,
  035 683 4222

  Voor Personal Training:

  Stuur een mail naar info@no-excuses-hilversum.nl

  Start typing and press Enter to search

  Dutch NL English EN