fbpx
 • "Mijn hoofd blijft omhoog, mijn houding is recht en ik mag er zijn" Carmelita (22 ) "Van een zielig hoopje ellende naar een – inmiddels - zelfverzekerde vrouw, die positiever in het leven staat en de uitdagingen niet meer uit de weg gaat maar ze aangrijpt. Met mijn hoofd omhoog en mijn blik gericht op de mooie dingen in het leven. Een kleine greep uit mijn leven tot nu toe … Ik ben veel gepest en ben daardoor zelf ook gaan pesten. Dit gebeurde op school maar ook daarbuiten. Dit heeft onbewust veel impact op me gemaakt.  Ik was vaak down en zag bijna alles in het leven negatief. Soms wilde ik liever de hele dag in bed blijven liggen, zodat ik niet bang hoefde te zijn voor mezelf en de greep die de negatieve gedachten op mij hadden. Zwart/wit denken is wat ik constant deed.  Via mijn vriend ben ik bij PowerVrouwen terecht gekomen. Hij zei dat dit me wel eens goed kon gaan doen. Door zijn enthousiasme en progressie besloot ik me aan te meden bij PowerVrouwen. En hij had gelijk, het heeft me heel goed gedaan! Het sporten bij de PowerVrouwen was net dat laatste duwtje dat ik nodig had. Het laatste zetje naar een gelukkig leven. Mijn hoofd blijft omhoog, mijn houding is recht en ik mag er zijn. Ik geniet meer van de dagen. Er is meer ruimte voor positieve gedachten en mijn dwangmatig piekeren is voorbij. Toch ben ik stiekem steeds meer trots op elk spiertje dat ik zie groeien. Ik deel samen met een geweldige man dezelfde passie voor deze sport. Na veel jaren durf ik te zeggen dat ik echt gelukkig ben met wie ik ben en kan genieten van het NU. No Excuses, I keep going !

  Carmelita
  Carmelita PowerVrouwen
 • Leontien was fysiek uitgeput "Mentaal en fysiek uitgeput, sociaal uitgeschakeld." ‘Ken je dat gevoel dat je jezelf in de weg zit...? Nou, ik zeker! In april van 2015 en de maanden daarna kwam ik mezelf hard tegen; In paniek van een griepje en daarna niet meer in staat normaal te functioneren door verstoorde slaap, pijnlijk en vermoeid lijf en onrustig hoofd. Zo erg dat er echt actie moest komen. Maar waar ligt het dan aan...? “Werk is maar werk” hoorde ik mezelf regelmatig zeggen, zonder er bij stil te staan dat het mijn volledige energievoorraad opslokte. Er moeten echt vele signalen op rood gaan, wilde het tot me doordringen dat het niet goed ging. Echt niet goed.. Mentaal en fysiek uitgeput, sociaal uitgeschakeld. Tijdelijk niet werken leverde eerst meer onrust op, maar uiteindelijk de rust die ik nodig had om aan mezelf te werken. En hoe! Via een vriendin kwam ik bij No Excuses terecht, met een roep om individuele aandacht en beweging. Resultaat energie te over, mensen die zeggen dat ik (weer) straal, strakker lijf, goede nachtrust, bewuster eetpatroon en ik ben fan van sporten geworden! No Excuses bedankt... en dat ik sporten in een sportschool nog leuk zou gaan vinden, had ik nooit voor mogelijk gehouden! Chapeau! disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

  Leontien
  Leontien PowerVrouwen
 • Karlijn (32): “Wat ben ik ontzettend blij met PowerVrouwen! Behalve dat het uitdagende lessen zijn, die er voor zorgen dat je lichaam heerlijk voldaan voelt. Is het mooie van deze lessen dat het een kleine groep is, waardoor er aandacht is voor de kwaliteit van de oefeningen. De professionele instructrices hebben geduld en begrip voor individuele wensen. Zo heb ik regelmatig last van blessures. Door de kleine groep is er ruimte om een alternatief aan te bieden als bepaalde oefeningen op dat moment niet gedaan kunnen worden. Waar ik eerder met een blessure niet naar een les ging heb ik nu geen reden om niet te gaan. Ik weet dat er altijd een mooi en gepast alternatief is waardoor ik toch heerlijk kan sporten!”

  Karlijn PowerVrouwen
 • Sandra (33): “Twee maanden geleden was ik op zoek naar: 1) persoonlijke begeleiding bij het sporten (i.v.m. blessure), 2) voedingsadvies, 3) gegarandeerd resultaat én 4) een betaalbare prijs. Bij PowerVrouwen heb ik dat allemaal gevonden! In kleine groepjes ervaar je elke keer weer een andere verrassende training van slechts 45 tot 60 minuten, met volledige persoonlijke aandacht. Er is meer dan genoeg keuze uit trainingsmomenten ('s ochtends, 's avonds en in het weekend) en de trainingen gaan altijd door. De trainers en hun enthousiasme zijn erg aanstekelijk, voor mij het ideale concept met eindelijk blijvend resultaat!”

  Sandra
  Sandra PowerVrouwen
 • Michelle: "Zoals menig anderen een poging wagen een Nieuwjaars resolutie te maken, was dat in mijn geval ook zo. Ik wilde voor de zomer afvallen en een bikini body krijgen. Ik was niet dik, maar voelde mij onzeker en onprettig in het lichaam die ik had. Omdat ik van mijzelf wist, dat ik niet de discipline had om uit mezelf naar de sportschool te gaan en daar als een kip zonder kop te gaan rondlopen, was de logische stap voor mij een Personal Trainer zoeken. Ik heb een aantal proeflessen gehad bij verschillende trainers rondom 't Gooi, waaronder bij No Excuses. Wat ben ik blij met de keuze die ik toen heb gemaakt. Tweemaal per week trainde ik, waarbij we werkten aan zowel kracht als conditie. Ik ben van krachttraining gaan houden, en om de zoveel weken verbeterde ik mijn PR's. Door de progressie die ik zichtbaar maakte in kracht, is mijn mindset in verloop van tijd veranderd, van afvallen en dunner worden, naar sterker en strakker worden. De 3 maanden vlogen voorbij. De manier van begeleiding vond ik ontzettend fijn. Ik ben van deze fitte lifestyle gaan houden. Van een luie couch potato naar iemand die het verschrikkelijk vindt een rustdag te houden. Ik heb een waanzinnige verandering doorgemaakt, zowel fysiek als mentaal. Wat ik niet had durven dromen, is dan nu toch uitgekomen. Ik heb mijn doel bereikt: Ik voel me stukken zelfverzekerder, ben dol gelukkig met mijn lichaam en ik ben echt van sporten gaan houden."

  Michelle
  Michelle CrossFit
 • Elaine (53 jaar) - "Ik wist wel dat ik ook aan krachttraining moest doen, maar dat vond ik zo saai! Toen ik ging CrossFitten ging er een wereld voor me open!" 'Wat zie je er goed uit!' ‘Je figuur is echt veranderd’, ‘Je kunt gewoon spieren op je rug zien’, ‘Jeetje, wat ben je slank’; een paar spontane reacties van mensen uit mijn omgeving. En ze hebben gelijk! Mijn lichaam is veranderd sinds ik aan CrossFit bij No Excuses/ CrossFit Gooi doe. Niet dat ik zo dik was, maar als je 53 bent en eventjes niet oplet, dan komt er gemakkelijk een kilootje bij. Bovendien wordt alles wat slapper (en gaat hangen!), en dat wil je niet. Daarom liep ik al jaren twee keer per week hard met een vast clubje, spinde ik als een dolle op de sportschool en rekte ik mijn spieren uit bij yoga. Ik wist wel dat ik ook aan krachttraining moest doen, maar dat vond ik zo saai! Een paar keer ben ik er braaf aan begonnen, maar ik hield het nooit vol. Steeds hetzelfde doen, is niet aan mij besteed. Geen krachttraining dus voor mij. Totdat de vriendin van mijn zoon enthousiaste verhalen over CrossFit vertelde. Ze had het over het push ups, pull ups, burpees, wall balls en nog veel meer onbegrijpelijke termen. En ze deed dat dan ook nog eens honderden keren achter elkaar. Daar zal ik wel te oud voor zijn, dacht ik. Of niet? Ik heb een mailtje naar No Excuses gestuurd en kreeg direct een vriendelijk antwoord terug. Hoezo te oud? Natuurlijk was ik welkom voor een proefles. Ik ben gegaan en was meteen verkocht. Zwaar? Ja, enorm! Spierpijn? Zeker weten! Saai? Nee, nooit! Elke keer doen we iets anders. En het leukste is, je voelt je weer kind: aan de ringen hangen, handstands doen (proberen in ieder geval), op een kist springen, met (zware) ballen gooien en touwtjespringen. Je gebruikt je eigen lichaam, zonder ingewikkelde apparaten. De groep is klein, iedereen traint op zijn eigen niveau en heeft respect voor elkaar. Na afloop van de ‘work out of the day’ zijn we allemaal kapot, doen we zwetend een ‘high five’ en zijn we trots op onszelf. Mijn doel was niet zozeer afvallen, maar wel strakker en sterker worden én dat ook blijven. Inmiddels ben ik acht kilo kwijt, maar wat belangrijker is: ik eet gezond en mijn lichaam voelt strakker aan. Top! Ik zeg No excuses!

  Elaine
  Elaine CrossFit
 • "Na 4 maanden trainen ben ik slanker en zit ik zoveel strakker in mijn vel!" Maartje (51):"Voordat ik begon te trainen bij No Excuses sportte ik 5-6 x per week om af te vallen en meer spieren te krijgen. Ik deed cardio op de loopband en krachttraining op apparaten en met losse gewichten. Ik sport om mij goed te voelen, ik heb het echt nodig. Helaas zag ik weinig progressie in de training en op de weegschaal. Ik deed vaak dezelfde oefeningen en zag mijn lichaam niet veranderen. Door een opmerking van mijn man over een vrouwelijke ex collega die was afgevallen en sterker geworden door CrossFit ben ik gaan googelen. Op de site van No Excuses las ik over CrossFit. Mijn probleem was dat ik altijd 5-10 kg te zwaar was. Ik sportte veel, deed mijn best om goed te eten maar hield dat niet vol, ging na een paar dagen goed eten de fout in en kon weer opnieuw beginnen. Het grappige is dat ik in 4 maanden maar een paar kilo ben afgevallen maar dat mijn lichaam enorm veranderd is. Ik ben smaller, strakker en zie steeds meer spieren en minder vet. Voorheen was ik erg negatief en kritisch over mijn lichaam en had een slechte dag als de weegschaal eerlijk was.  Ik heb geleerd niet alleen naar de kilo's te kijken maar ook naar het lagere vetpercentage en de toegenomen spiermassa. Het is nu leuk om in de spiegel te kijken en te zien hoe mijn lichaam verandert! De training is zwaar maar ik voel mij er heerlijk bij. Soms kan ik twee dagen erna niet trainen door spierpijn. Ik heb geleerd om dat oké te vinden en mijn rust te pakken om te herstellen. Ik heb veel nieuwe oefeningen geleerd vanuit CrossFit en bekende oefeningen verbeterd qua uitvoering en gewicht. Ik heb geleerd tot het uiterste te gaan( je kan altijd meer dan je denkt) en met verzuurde benen toch die 50 herhalingen vol te maken. Ook ben ik sterker geworden. Heb geduld en vertrouw het proces. Voor mij is geduld hebben het moeilijkste, ik wil snel resultaat. Maar hiermee stoppen is geen optie, ik weet dat het werkt. Het is een proces dat misschien wel een jaar kan duren en die tijd heeft je hoofd ook nodig om te wennen aan andere eetgewoontes en een ander lichaam zodat je je ook werkelijk thuis voelt in je eigen lichaam!"

  Maartje
  Maartje CrossFit
 • Marius (47): “De weegschaal geeft 113,5 kilo aan en ik voel me op m’n 47ste lichamelijk totaal uitgeblust. Ik beweeg te weinig en eet te veel, iets anders valt er niet van te maken. Wat me ook niet goed doet: ik zit al een tijd werkloos thuis. Gelukkig heb ik ergens nog wat besef dat die negatieve spiraal van niet bewegen en veel eten doorbroken moet worden. Ik oriënteer me op internet om te zoeken naar een leuke manier van bewegen, kom uit bij No Excuses, personal training en maak een vrijblijvende afspraak. Het plan is simpel: komen sporten en minder eten. Aan mij de keuze. Ik besluit het plan te volgen. In het begin is dat niet gemakkelijk. Want mijn zware en inactieve lichaam heeft moeite met al die beweging om over mijn conditie maar te zwijgen. Na de eerste keer trainen kom ik uitgeput thuis en de dagen daarna met immense spierpijn vrolijken me evenmin op. Maar snel komt er ook resultaat. Mijn uithoudingsvermogen gaat omhoog en ik begin me langzaam maar zeker fitter te voelen. Elke week raak ik soms tot wel twee kilo aan gewicht kwijt: een mooie opsteker. Daarbij: ik vind het trainen leuk! Het is nooit saai, afwisselende work-outs die soms goed te doen zijn maar steeds vaker de grenzen verkennen van mijn kunnen.  In 10 maanden tijd ben ik niet alleen 20,6 kilo afgevallen maar ik voel me fit en sterk – lichamelijk én geestelijk. Ik heb meer energie en zelfvertrouwen en ben er achter gekomen dat een gezond mens echt niet te zwaar hoeft te zijn. Integendeel. Je kunt er zelf alles aan doen om in de juiste ‘shape’ te komen en het is helemaal niet zo ingewikkeld om dat doel te bereiken. Natuurlijk is dat wennen en best een klus. Zeker als je, zoals ik, van lekker eten en drinken houdt. Maar ik heb geleerd dat je niets hoeft te laten staan, je bij tijd en wijle gerust kunt ‘zondigen’ – als je maar maat weet te houden en leert te compenseren. Als je dat kunstje echter eenmaal onder de knie hebt heb je binnen no-time een compleet andere leefstijl ontwikkeld. Ik had mezelf in geen beter cadeau kunnen doen!

  Marius
  Marius Personal Training
 • CHARLOTTE HEEFT GENOTEN VAN HET NO EXCUSES PROGRAMMA. Zaterdag 9 januari ’16 daar stond ik dan. De eerste dag van het No Excuses Program. Net bevallen van mijn 2e kindje met nog lekker een paar zwangerschapskilo’s. Super spannend en er helemaal klaar voor. Na een voorstelrondje was er dan gelijk de confrontatie met de weegschaal. Wat ik woog dat wist ik wel maar mijn vetmassa en spiermassa, ik had werkelijk geen idee. Na uitleg wat het inhoudt en wat je het beste kan doen om je doel te behalen ging ik van start. Maar goed, na het wegen en meten gelijk van start met de eerste les. Zwetend, hijgend en helemaal gesloopt fietste ik een uur later, moe maar voldaan naar huis. Dat was wel even wat anders dan in je eentje sporten met een beetje fietsen, rennen (lees: een poging doen tot), beetje gewichten en oh ja ... tijd voor koffie. Na die ene les kwam ik er achter dat ik best nog wel wat spieren in mijn lijf heb want wat heb ik een spierpijn gehad. Die spierpijn is niet meer weggegaan. Na elke les had ik weer spierpijn en begon dat op een gegeven moment ook lekker te vinden want dan had ik in ieder geval het idee dat ik wat gedaan had. De weken zijn inmiddels voorbij gevlogen!! Wat heb ik genoten van elke les. Ysabel was onze coach en heeft mij echt gedreven tot het uiterste. Smokkelen qua gewichten was er niet bij. Want als ze zag dat het mij te makkelijk af ging dan hup, gewicht erbij. Heerlijk! Ook een enorm leuke groep waar ik mee heb getraind, allemaal gemotiveerd met een eigen doel! Aanstaande zaterdag is de laatste dag het No Excuses Programma. Dan worden we weer gewogen en gemeten. Mijn persoonlijke doel van 10 kilo eraf heb ik wel gehaald. Nu nog weten wat het heeft gedaan qua centimeters en massa’s. Vol trots kijk ik terug op een waanzinnige tijd met Ysabel en alle andere dames. Ik zit zoveel beter in mijn vel en voel mij echt super goed. Na het No Excuses Program is het voor mij niet klaar hoor. Ik ga verder maar dan met CrossFit en ga dan trainen om mijn 2e doel te behalen. Ook hier kijk ik ontzettend naar uit. Ysabel dank je wel voor je lessen, adviezen en de support! disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

  Charlotte 10 Weeks programma
 • Jonne (26): " Ik was niet tevreden met mijn lichaam en ik vond dat er wat moest veranderen. Ik heb toen Remco Sanders benaderd om voor mij een passend voedingsschema te maken zodat ik het beste resultaat kon halen. Na 2 maanden non stop trainen (zelfs op de kerstdagen) heb ik resultaat bereikt waar ik heel blij mee was, namelijk 10 kilo eraf. Dit heeft mij nog meer gemotiveerd om verder te gaan met een gezonde leefstijl. Toen ben ik 3 keer in de week kracht training gaan doen en 2 keer in de week insanity om toch een goede cardio workout erin te houden. Na dat een maand te hebben volgehouden was ik toe aan een nieuwe prikkel voor mijn lichaam. Toen heb ik Remco nogmaals benaderd om mij te begeleiden op het gebied van voeding en training. Ik ben samen met hem 2 weken lang elke dag gaan trainen en raakte hierin 3 kg kwijt. Ik heb deze 2 weken als zeer motiverend ervaren. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat, ik ben er nog niet maar ik heb wel al een grote stap gezet." disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

  Jonne
  Jonne CrossFit
 • "Ik ging de training in de sportschool saai vinden, CrossFit geeft me weer uitdagingen!" Floor (22) "Ik was flink wat aangekomen. Vorig jaar was ik daar zo ontzettend klaar mee, ik wilde lekker bewegen en de (teveel) aangekomen kilo’s eraf sporten! Per week was ik zo ongeveer vier dagen in de sportschool te vinden, en ik vond het heerlijk! Ik baalde er ook flink van als ik een keer niet kon. Ik heb veel gebruik gemaakt van de groepslessen en de crosstrainer. In de krachtruimte kwam ik eigenlijk nooit, ik had geen idee hoe ik de gewichten moest gebruiken en welk gewicht voor mij prima was.. Ik begon het naar de sportschool gaan wel als ‘saai’ te ervaren, aangezien ik er geen uitdaging meer in zag. Ik had een vast rooster wanneer ik welke spiergroep ging trainen en op welke dag ik een groeples meedeed. Het ging me vervelen en zocht meer uitdaging. Zo ben ik begonnen met Crossfit bij No Excuses / CrossFit Gooi. Als ik eerlijk mag zijn vond ik het best wel spannend, omdat ik het idee had dat ik er nog helemaal niet klaar voor was en Crossfit meer voor mensen zou zijn die al veel ervaring in de sport hebben. Van te voren heb ik wat filmpjes bekeken en zag dat zelfs de vrouwen met ontzettend zware gewichten in de weer waren. Ik was ergens bang dat ik nooit met veel gewichten zou kunnen werken en dat het een lang proces zou gaan worden. Het tegendeel heeft zich bewezen en was na de eerste les helemaal verkocht. Ik vind het prettig dat de nadruk niet op één bepaalde oefening ligt die je dertig minuten moet uitvoeren, maar dat de WOD, work out of the day, verschillende oefeningen bevat. Er zit veel routine in de trainingen, hierdoor merk ik dat ik een stuk sterker ben geworden en de oefeningen veel langer kan volhouden. Daarnaast vind ik het erg motiverend dat je met een groepje aan het trainen bent, deze bestaan uit maximaal twaalf personen waardoor iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft, wat ik erg belangrijk vindt zodat je de juiste techniek aanleert en weet dat je een oefening op de juiste manier uitvoert. Aangezien ik het erg druk heb met mijn studie en deze ook niet om de hoek zit, heb ik helaas niet de tijd zoals ik die vorig jaar wel had om iedere dag te trainen. Omdat de WODS zo intensief zijn en je altijd je hele lichaam traint heb ik genoeg aan drie keer in de week trainen. Na iedere WOD heb veel meer energie en echt het gevoel dat ik goed bezig ben geweest, ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis." disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

  Floor CrossFit
 • Joery: "Met CrossFit ben ik nog sneller, sterker en explosiever geworden in mijn hoofdsport American Football" "Ik doe aan crossfit bij Crossfit ’t Gooi. Naast CrossFit speel ik American Football voor de Hilversum Hurricanes. Deze sport vereist lichamelijk nogal veel van je, vooral bij mijn positie, die van runningback. Je moet snel en explosief zijn en, omdat jij degene bent met de bal en derhalve tegen gehouden moet worden, moet je goed kunnen incasseren. Het is daarom belangrijk om in de beste vorm mogelijk te zijn en te blijven. Voordat ik aan CrossFit begon, was ik vaak te vinden in de sportschool waar ik vrij geïsoleerd en statisch trainde. Hoewel dit mij wel hielp om meer gewicht achter de bal te kunnen zetten, werd ik er helaas ook minder beweeglijk van. Ik wilde juist sneller, explosiever en atletischer worden en dit het liefst met behoud van mijn spiermassa. Na gesprekken met Remco Sanders was ik nog redelijk sceptisch over het idee dat CrossFit voor mij uitkomst ging bieden, maar ik beloofde het te proberen. Ik raakte verslaafd... Gelukkig kwamen de vorderingen qua fysieke gesteldheid al vrij snel! Ik werd mobieler in m´n heupen en losser in m´n schouders. Ik ben sterker, explosiever en droger geworden en ik zit nog steeds op hetzelfde gewicht! Wat ik vooral een leuke bijkomstigheid vind, is dat m´n conditie er flink op vooruit gegaan is. Hoewel je met CrossFit in een groep staat, heeft iedereen zijn eigen doelstelling waar hij of zij individueel aan werkt. Toch help en push je elkaar om dat doel te bereiken. Je gaat het zwaar krijgen, je gaat verzuren, maar je gaat ook zeker je eigen grenzen verleggen. En als je dan je WOD (Workout Of the Day) gedaan hebt en je ligt uitgeput op de grond, wil je gek genoeg nog meer... Verslavend dus! Jij wilt atletischer worden? Dan zie ik je bij CrossFit Gooi!" disclaimer: Het succes dat is behaald door deze persoon berust volledig op waarheid, het succes wat jij kunt halen heeft uiteraard altijd te maken met je eigen inzet.

  Joery
  Joery CrossFit
 • Toen ik vorig jaar startte met de 10 weeks en daarna over ging naar crossfit, dacht ik toch wel wat van juiste voeding te weten. Helaas bleven die resultaten uit, ondanks de super begeleiding in crossfit. Ik wou meer leren over voeding en dat is gelukt tijdens de pre summer voeding en coaching! Ginny en Remco hebben van alles uitgelegd over de micro’s en de macro’s en de hoeveelheid die je nodig hebt. Samen hebben we realistische doelen gesteld en door de praktische uitleg en coaching van beide heb ik deze doelen ook kunnen behalen. Door de goede begeleiding van Ginny en Remco pas ik alle opgedane kennis nog dagelijks toe!

 • Heel fijn sporten hier. Goede begeleiding en snel resultaat. Ook een voedingstraject van een maand gevolgd, incl. meten, wegen en (online) coaching. De heldere en nuchtere coaching van Remco en Ginny maakte dat ik snel mijn voeding aanpaste, met geweldig resultaat!
 • Leuke sportieve sfeer

  Maurice van Latum van Steensel Avatar Maurice van Latum van Steensel
  maart 10, 2017

  Super fijne begeleiding! Houden heel goed rekening met blessures en kijken vooral naar wat wel kan. Eerste “sportschool” waar ik met plezier en motivatie naar toe ga!

  Ashley Borsboom Avatar Ashley Borsboom
  februari 2, 2020

  Goede en leuke trainers, erg tevreden over deze box

  Pim van Asselt Avatar Pim van Asselt
  mei 21, 2020
 • Ik train nu ruim een jaar bij No Excuses en ben ontzettend tevreden! De train(st)ers hebben kwaliteit hoog in het vandaal staan. Iedereen kan ongeacht zijn/haar niveau komen trainen en er... read more

  Irene Welker Avatar Irene Welker
  oktober 31, 2020

  Toen ik vorig jaar startte met de 10 weeks en daarna over ging naar crossfit, dacht ik toch wel wat van juiste voeding te weten. Helaas bleven die resultaten uit,... read more

  Esther Vink Avatar Esther Vink
  augustus 7, 2019

  Nu ruim 2 maanden hier aan het trainen. Zeer tevreden over deze box, de trainers en de leden! Cheers

  Joost Lommers Avatar Joost Lommers
  oktober 8, 2019
 • Remco is geweldig in het opbreken van complexe bewegingen in kleine stapjes zodat je makkelijk progressie maakt. Verder heeft de gym alles wat je kan wensen. Erg bedankt!

  Justus Van Aanholt Avatar Justus Van Aanholt
  mei 3, 2021

  Goede crossfit locatie met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding en groei.

  Vincent Veenenberg Avatar Vincent Veenenberg
  oktober 30, 2020

  Enthousiaste trainers die veel aandacht aan persoonlijke training geven en je uitdagen. Geen “sportschool” mentaliteit maar samen kom je verder! Aanrader voor iedereen die lekker fit wil worden, blijven en... read more

  Thomas van maaren Avatar Thomas van maaren
  februari 2, 2020
 • Beste allround gym in het gooi

  Aernoud MAX Tenten Avatar Aernoud MAX Tenten
  oktober 31, 2020

  Goede crossfit locatie met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding en groei.

  Vincent Veenenberg Avatar Vincent Veenenberg
  oktober 30, 2020

  Enthousiaste trainers die veel aandacht aan persoonlijke training geven en je uitdagen. Geen “sportschool” mentaliteit maar samen kom je verder! Aanrader voor iedereen die lekker fit wil worden, blijven en... read more

  Thomas van maaren Avatar Thomas van maaren
  februari 2, 2020

Start typing and press Enter to search