fbpx

Personal Training Hilversum

Van gedachten wisselen?
Wil je serieus beginnen met afvallen, werken aan je gezondheid, fitter worden of er strakker uitzien?

Personal Training op Maat

 • één op één training
 • gevarieerde trainingen afgestemd op jouw lichaam en doelstelling
 • inclusief metingen (omvang, weging, vetpercentage)
 • inclusief voedingsadvies
 • enkel op afspraak in te plannen

Wat is jouw doel?
Veel mensen hebben mislukte pogingen ondernomen hun doelen te behalen. Of dat nu is om af te vallen, fitter, sterker te worden of beter te worden in een bepaalde sport. Vaak is dit het resultaat van een niet optimaal trainingsprogramma en bijbehorend voedingspatroon en/ of levensstijl. Weet jij hoe je je doel op de beste manier kunt behalen? Waarschijnlijk kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, anders had je je doel al wel behaald of behouden.

Waarom Personal Training?
Iedereen is anders; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Dit betekent dat iedereen een andere aanpak nodig heeft om veilig en op een effectieve manier zijn of haar doelen te bereiken of te starten met sporten. De Personal Training van No Excuses is gericht op het volhouden van training op de lange termijn. Heb jij personal training nodig omdat je het trainen in een groep nog niet ziet zitten en je graag begeleid wilt worden door een personal trainer 1-op-1. In vijf personal training sessies bereiden wij je voor op de doorstroom naar één van onze groepslessen Strength & Conditioning (CrossFit) of PowerVrouwen.

Medisch Trainen
Medisch trainen is een trainingsvorm waarbij er, afhankelijk van het gezondheidsprobleem, wordt gewerkt aan de algemene conditie, het uithoudingsvermogen, het gevoel van fitheid, spierkracht, stabiliteit en de coördinatie, waardoor klachten aan het lichaam zullen verminderen. Onze Personal trainers zijn opgeleid om te kijken naar de mogelijkheden wat jouw lichaam wel kan. Heb je dus last van een blessure? Geef dit bij ons aan en we passen de oefeningen zodanig voor je aan dat je kan blijven trainen: No Excuses!

Jouw Personal trainer
Aan de hand van jouw persoonlijke doelen en wensen bepalen wie het best bij jou past. No Excuses Hilversum heeft diverse Personal Trainers tot zijn beschikking. Elke Personal Trainer is speciaal geselecteerd op zijn of haar kwaliteiten en achtergrond, wat betekent dat er voor jou een passende personal trainer is.

De personal training en coaching is erop gericht dat je je doelen bereikt en eventuele barrières worden weggenomen. Daarom is kan persoonlijk voedingsadvies onderdeel van de begeleiding zijn. Een op jou lichaam afgestemde combinatie van effectieve training en voeding zorgt voor resultaat en plezier.

Wij zien in de praktijk dat mensen die lang niet hebben gesport er voor kiezen om te starten met personal training, om vervolgens door te stromen naar de small-group trainingen. Het doel van onze dienst Personal Training is om jouw zo goed mogelijk hier voor klaar te stomen.

Bekijk hier de personal trainers van No Excuses.

Doelgericht trainen
Er zal samen met jou een specifiek op jouw lichaam en doelstelling gericht trainingen en eventueel voedingsadvies opgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om verschillende metingen af te nemen, zodat zichtbaar wordt wat je hebt behaald.

Vrijblijvende persoonlijke kennismaking om ….
…te kijken of het klikt met onze Personal Trainers en om te schetsen hoe jouw persoonlijke plan van aanpak eruit gaat zien?
Welk doel heb jij? Wanneer kun jij dit doel hebben bereikt? Je krijgt bij ons objectief advies en gerichte begeleiding.

TARIEVEN

Personal Training Losse Les: €65,-

 • één op één training
 • persoonlijke doelstelling
 • inclusief metingen
 • duur training: 60 minuten
 • ex. btw

Personal Training 5-rittenkaart: €250,-

 • één op één training
 • persoonlijke doelstellingen
 • inclusief metingen
 • inclusief voedingsadvies
 • duur training: 60 minuten
 • ex. btw

*afhankelijk van de beschikbaarheid van onze Personal Trainer(s)

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Start typing and press Enter to search