fbpx

LID WORDEN

Hoe kan ik lid worden van HDA? Via deze link kan je je online aanmelden!

Wat zijn jullie tarieven? Bekijk hier een overzicht van onze tarieven van alle diensten van HDA.

Hoe lang is de contractduur van een abonnement? Al onze abonnementen hebben een contractduur van 3 maanden. Na 3 maanden is je abonnement maandelijks opzegbaar. Hiervoor geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.

Kan ik zonder afspraak langskomen voor een proefles? Nee, wij werken enkel op afspraak en willen graag de kwaliteit van onze lessen behouden door niet over het maximum aantal deelnemers per les te gaan. Wil je graag bij ons een keer binnen komen voor informatie en/of een rondleiding, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Wanneer kan ik een proefles volgen? Mail naar info@no-excuses-hilversum.nl voor het inplannen van een proefles. Geef aan naar welke dienst(en) van No Excuses je interesse uitgaat en welke dag(en) je voorkeur uitgaat.

Waarom zijn jullie duurder dan andere sportscholen? Bij HDA betaal je voor begeleiding, resultaat en kwaliteit. Kom eens een vrijblijvende proefles volgen en ervaar zelf het verschil.

Vanaf welke leeftijd kan ik bij HDA komen trainen?
FitKids is geschikt vanaf 8 tot en met 11 jaar
FitTeens is van 12 tot en met 17 jaar
CrossFit/PowerVrouwen/10 Weeks: 17 jaar en ouder

Heb je een vraag hierover mail ons!

HUISREGELS

Welke huisregels gelden er bij HDA?

  • Meld je aan voor de les
  • Wees op tijd
  • Zorg dat je sportkleding en -schoenen aan hebt
  • Stel jezelf voor als je elkaar nog niet kent
  • Wees respectvol naar elkaar, de spullen en de trainer
  • Ruim je spullen na de work-out op

Tot hoever vooruit kan ik mij inplannen voor de lessen? Je kan je maximaal tot 2 weken vooruit aanmelden voor de les.

Ik ben te laat met afmelden. Wat nu? Je hebt je helaas niet gehouden aan ons afmeldbeleid. Je zal een mail ontvangen, dat je niet aanwezig was tijdens de les. We begrijpen dat door overmacht het kan voorkomen dat je een keer een les mist of het niet lukt om je tijdig afmelden. Wanneer dit meer dan 2 keer per maand gebeurt, zal je een eerste waarschuwing ontvangen. Bij een tweede keer nemen we telefonisch contact bij je op  en bij de derde keer hangt hier een boete van €15 aan vast. Neem dus niet onnodig een plek in voor een ander en meld je tijdig af.

Tot wanneer kan ik mij uiterlijk afmelden voor de les? Je kan je uiterlijk tot 2 uur voordat de les start afmelden voor de les.

Tot wanneer kan ik mij uiterlijk aanmelden voor de les? Je kan je tot de laatste minuut voor de start van de les aanmelden.

Hoe meld ik mij aan voor een les? Ga naar de SportBit app. Klik in het rooster, kies de juiste locatie en klik op het uur dat je wilt volgen en kies vervolgens voor ‘aanmelden’.

WIJZIGINGEN & OPZEGGEN

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen? Opzeggen kan enkel online. Klik op ‘abonnement’ in jouw profiel en klik vervolgens op ‘opzeggen’.

Wat is de opzegtermijn? Na afloop van de 3 maanden contractduur is het abonnement maandelijks opzegbaar. Hiervoor geldt een opzegtermijn van één kalendermaand.

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen? Je kan je abonnement down- of Voor downgraden (lager maandbedrag) geldt een maand opzegtermijn en upgraden (hoger maandbedrag) kan per direct.

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen? Klik in jouw profiel op ‘IBAN en incassocontract’ en klik vervolgens op ‘Bankrekeningnummer wijzigen’.

OVERIG

Kan ik mijn kinderen of niet-leden meenemen naar HDA? No Excuses beschikt over een lounge gedeelte boven (met de trap links omhoog) waar zij kunnen wachten of kijken naar de training. Belangrijk is wel dat zij de les niet verstoren of hier doorheen lopen in verband met de veiligheid.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden? Onderaan onze website staat een link naar onze algemene voorwaarden.

Kan ik wat drinken en/of eten bij No Excuses? Tegen betaling kan je gebruik maken van ons koffieapparaat voor thee, koffie, cappuccino en chocolademelk. Tevens hebben wij een snoepautomaat met energiedrankjes en tussendoortjes.

Kan ik gratis parkeren bij sportschool No Excuses in Hilversum? Ja, er is gratis parkeergelegenheid om ons pand beschikbaar!

Zijn er kleedkamers aanwezig? Ja er is een kleedkamers aanwezig.

De les zit vol. Wat nu?

Je kan je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra er een plekje vrijkomt, dan ontvang je in de berichten inbox van de SportBit Manager App een bericht dat er een plekje vrij is. Let op: je dient je nog wel opnieuw aan te melden voor de les.  Let op: Hierbij geldt wie het eerst komt, het eerst maalt.

Wij houden maandelijks de bezetting van de lessen bij. Wanneer wij met regelmaat zien dat een les te vol zit, zullen wij hierop inspelen.

Waar kan ik het rooster vinden? Bekijk hier het rooster van diensten van HDA. Wanneer je lid bent kan je ook onze app downloaden SportBit Manager. Kies vervolgens voor de box ‘No Excuses Strength & Conditioning Centre’ en klik op het gewenste rooster.

Wat valt er onder de Specialty Classes?

Voor CrossFit en PowerVrouwen leden bieden wij ook een onbeperkt abonnement inclusief Specialty Classes aan. Dit houdt in dat je naast je reguliere WOD’S ook kan deelnemen aan de lessen hieronder:

Mobility: Loop je tegen mobiliteits problemen aan die jou beperken in bepaalde oefeningen? Yoga verbetert je mobiliteit, bewustwording van ademhaling, houding en balans. Je werkt aan lenigheid en kracht en daarnaast is het ook nog eens ontspannend. Hierdoor is mobility een perfecte aanvulling op de WOD’s.

Powerliften / Strength Classes: richt zich op drie fitnessoefeningen: de squat, de bench press en de deadlift. Goede techniek staat tijdens deze lessen voorop. Door het toepassen de juiste techniek zal je makkelijker de technieken in de WOD’s kunnen uitvoeren en tevens zwaardere gewichten op veilige manier kunnen gebruiken.

Weightlifting: Gewichtheffen is een zeer technisch onderdeel waarbij een halter met een zo zwaar mogelijk gewicht in één keer (trekken of ‘snatch’), of met een tussenstop bij de schouders (stoten of ‘clean and jerk’), boven het hoofd wordt getild. Weightlifting bestaat dus uit 2 onderdelen maar met veel technische deel-bewegingen die je afzonderlijk kunt trainen tijdens de speciality class.

Gymnastics: de focus ligt hier op alle bodyweight oefeningen. Wil je graag een pull up, muscle up kunnen of juist werken aan je kipping techniek? Voor alle oefeningen bestaan er progressies (moeilijkere varianten) en regressies (makkelijkere varianten) waardoor eenieder op zijn eigen niveau kan werken en voldoende wordt uitgedaagd.

 

BETALINGEN

Wanneer wordt het bedrag maandelijks afgeschreven? Betaal je middels automatische incasso, dan zal het maandbedrag de 20ste van elke maand worden aangeboden aan de bank. Binnen 1 á 2 werkdagen zal het bedrag automatisch worden afgeschreven. Ben je lid geworden na de 20ste van de maand, of is de incasso al gestorneerd, dan zal rond de 5de van de maand nogmaals een incasso naar de bank verstuurd worden.

Start typing and press Enter to search