fbpx
MEDISCH TRAINEN
Een weg naar Gezondheid & Welzijn: Gewichtsbeheersing, Pre- & Rehab & Gewrichtsklachten

CURSUSSEN

CURSUSSEN

SEMINARS, WORKSHOPS & CURSUSSEN

EDUCATION


  • VERZORGEN CURSUSSEN VOOR AMBULANCEPERSONEEL IN GOOI & VECHTSTREEK, ROC SPORT & BEWEGEN HILVERSUM EN DIVERSE MKB IN HILVERSUM.
  • GEVEN WERK LICENTIES EN ONTWIKKELEN LESMATERIAAL OP HET GEBIED VAN GEZONDHEID & WELZIJN, (PARA)MEDISCH EN SPORT VOOR PARTIJEN ZOALS ROC SPORT & BEWEGEN EN CIOS. EN OOK VOOR IEDER INDIVIDU DIE ZICHZELF OP DIE GEBIEDEN WIL ONTWIKKELEN.
  • BESCHIKT OVER DIVERSE ACCREDITATIES ZOALS HET CENTRAAL REGISTER KORT BEROEPS ONDERWIJS EN EREPS DAT STAAT VOOR DE KWALITEITSCODE VOOR OPLEIDINGSINSTITUTEN EN ONZE DOCENTEN. OOK BIEDEN WIJ RUIMTE VOOR STAGIAIRES.
  • ALS VERENIGING ZIJN WE AANGESLOTEN BIJ DE KNKF (KONINKLIJKE NEDERLANDSE KRACHTSPORT EN FITNESSBOND) EN ALS VERENIGING LID ONDER DE NGB (NEDERLANDSE GEWICHTHEFBOND) WAARDOOR LEDEN KUNNEN DEELNEMEN AAN NATIONALE/INTERNATIONALE SPORTACTIVITEITEN. ALS ONDERDEEL VAN DE TEAMNL ONDERSTEUNEN WIJ DE VERENIGING NOC*NSF.

INHOUD SEMINARS, WORKSHOPS & CURSUSSEN

Bij ons draait alles om het optimaliseren van fysieke en mentale prestaties, het omgaan met blessures en stress, en het verkennen van lifestyle- en voedingsgerichte onderwerpen. We geloven dat educatie de sleutel is tot persoonlijke groei en het bereiken van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Onze uitgebreide programma’s bieden waardevolle inzichten, praktische tools en begeleiding van deskundige professionals om je te helpen je volledige potentieel te benutten. Of je nu een atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, iemand die stress
wil verminderen of gewoon geïnteresseerd is in het bevorderen van een gezonde levensstijl, wij hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden. Ontdek onze uitgebreide selectie van seminars, workshops en cursussen en zet vandaag de eerste stap naar een betere versie van jezelf!

Workshop of seminar op maat?

We begrijpen dat iedereen uniek is, met verschillende behoeften en doelen. Daarom stemmen we onze seminars en workshops af op jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu een individuele sessie wilt volgen of in een groep, wij zorgen ervoor dat het programma perfect aansluit bij je doelstellingen.

Wat voor seminars en workshops bieden jullie aan?

Tijdens onze seminars en workshops behandelen we een breed scala aan onderwerpen. Denk hierbij aan specifieke trainingsprogramma’s gericht op het optimaliseren van prestaties, blessurepreventie, voeding en hersteltechnieken.

Neem een kijkje bij Dutch Human Development Academy voor volledige en geaccrediteerde opleidingen tot fitness trainer, personal trainer, strength & conditioning specialist of sport performance specialist.

Start typing and press Enter to search