fbpx

Voedingsadvies en diëten

Voeding speelt een belangrijke rol bij het behalen van je doelen. Maar wat kun je wel eten en wat beter niet? En welke voedingsstoffen dragen bij aan het boeken van resultaten? We bepalen je doelen en maken een persoonlijk voedingsschema waarmee je direct aan de slag kunt. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of je sportprestaties wilt verbeteren. We maken een voedingsschema dat aansluit op je dagelijks leven, wat ook in de praktijk werkt.

No Excuses werkt niet met trends als crash diëten. Dit hou je namelijk niet de rest van je leven vol. We werken met methodes waarmee je voor langere tijd resultaat behaalt en streven daarbij naar een gezond eetpatroon wat bij jouw en je levensstijl past.

Iedereen is anders, elk lichaam is uniek en daarom is jouw voedingsschema ook op jouw en je levensstijl afgestemd. We willen je graag leren om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.

Voor wie is dit geschikt?

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Samen stellen we jouw eigen doel vast en daar helpen we je graag bij.

Wat u krijgt:

  • Een ervaren en gecertificeerde coach of diëtist.
  • Persoonlijk eetschema
  • Inclusief metingen (omvang, gewicht, vetpercentage)

No Excuses heeft een aantal specialisten op het gebied van voedingsadvies en diëten.

  • Remco Sanders, inspanningsfysioloog, voor algemeen voedingsadvies, energie beperkingen of -verrijkingen en voeding bij (top)sport.
  • Ginny Rambow, voor algemeen voedingsadvies, -schema’s en recepten.

Nederlandse Vereniging van Diëtisten

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist. De NVD stelt zich tot doel om de diëtist te positioneren en te profileren als dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid.

Tarieven

Voedingsadvies

Intake, advies en 1 follow-upgesprek (2x 30 minuten) €89
Vervolgconsult €30
10-rittenkaart wegen en meten €300

Start typing and press Enter to search