fbpx

Kom uit je huis, creëer een nieuw uitje voor jezelf en werk tegelijkertijd aan je gezondheid? De maatregelen duren nog even voort, maar jij wil wel fit zijn voor de zomer start! De eerste stap op weg naar een gezonde en fitte levensstijl zet je met het 5-weeks lifestyle programma van No Excuses en wij gaan je daarbij helpen!

No Excuses introduceert het 5 weeks – PROGRAM!
In 10 trainingen in onze Outdoor Open Gym en in combinatie met een Online Lifestyle Programma willen wij jou een start up geven om het sporten (weer) op te pakken.

 • 2x per week trainen onder begeleiding in Outdoor Gym
 • Toegang tot het No Excuses 5 Weeks  Online Lifestyle Programma
 • 2 online meetings (vooraf & afsluitend)
 • Perfecte start-up voor beginners om het sporten weer op te pakken
 • Niet vast aan een abonnement, slechts € 174,95

WAT IS HET 5 WEEKS-PROGRAM?
Vijf weken lang ga je een intensief programma volgen met twee keer per week een fysieke training, voedingsadvies en -voorlichting en persoonlijke (online) coaching. Gelijktijdig start jij met ons Online Lifestyle Programma waarbij je je eigen startpunt meet en een doelstelling formuleert die jou richting je eindpunt/einddoel brengt. Aan het einde van de 5 weken kan je kijken of je op de goede weg zit. De trainingen vinden plaats op ons buitenterrein en zijn voor iedereen toegankelijk die fitter en sterker wil worden en/of wil afvallen. Je kan de training vooraf al zien in het online lifestyle programma. Zo weet je wat er gaat komen. De programmering van de trainingen bestaat uit bewegingen met het eigen lichaamsgewicht en los materiaal waarbij wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, coördinatie en conditie. Het beheersen van de juiste houding en techniek zijn erg belangrijk tijdens de trainingen. Hier wordt dan ook de basis gelegd voor de overige diensten die No Excuses aanbiedt.

WAT KRIJG JE?

  • 10 TRAININGEN IN ONZE OUTDOOR OPEN GYM
   No Excuses beschikt over een Outdoor Open Gym. Op ons buitenterrein bieden wij plek aan 6 personen die corona-proof kunnen trainen. Je bent met een buddy een groepje van twee. Tussen de buddies is voldoende afstand 1,5 meter en tussen de groepjes van twee personen is ook voldoende afstand door middel van een duidelijke afbakening. De aanwezige trainer mag per 4 personen aanwijzingen geven en je motiveren en corrigeren. De workout hoef je zelf niet te bedenken, deze kan je terugvinden in het Online Lifestyle Programma ondersteund door een video en uitleg over:
   – de workout
   – de techniek van de oefeningen
   – opties voor de oefening of wat te doen bij blessures
  • ONLINE LIFESTYLE PROGRAMMA
   Online Lifestyle Management Program waarbij we aandacht besteden aan voeding, slaap, stress en gewoontes om je doelen te behalen. De twee trainingen van een week worden gefaseerd open gezet.
  • ONLINE MEETINGS
   Tijdens het programma kan je gebruik maken van 2 online momenten.
   1: KICK-OFF: Voordat we starten willen we graag eerst met je kennismaken en uitleg geven over ons programma en je een beeld geven van de diensten van No Excuses. We horen graag wat je wilt bereiken of je last van blessures hebt en bespreken we hoe de komende 5 weken samen gaan aanpakken. Daarnaast heb je natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen.
   2: FINISHER:  Na 5 weken kijken we: Hoe is het gegaan, ben je blij met het resultaat en hoe nu verder?
   Tussentijds kan je al je vragen stellen tijdens de trainingen als daar op dat moment gelegenheid voor is of natuurlijk via de mail info@no-excuses-hilversum.nl

GESCHIKT VOOR?

Dit programma is geschikt voor alle mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die:

 • Gemotiveerd willen worden
 • Zich mentaal en fysiek sterker willen voelen
 • Willen afvallen/hun lichaamssamenstelling willen verbeteren/strakker worden
 • Willen leren hun doelstelling te formuleren en die stapsgewijs te behalen
 • Een opstart nodig hebben om hun sportritme (weer) op te pakken

WAAR EN WANNEER?

Het programma zal op het buitenterrein van No Excuses op de Kamerlingh Onnesweg 268 in Hilversum plaatsvinden. De trainingen vinden plaats aan de achterzijde van ons pand op het buitenterrein van No Excuses. Dit buitenterrein biedt plaats aan 6 sporters die op afstand van elkaar de training kunnen doen en per groepje van 4 geholpen en ondersteund worden door de aanwezige trainer.

Start: Dinsdag 20 april 2021 (enkel online kick-off!)
Hoe lang? 10 trainingen tot en met dinsdag 25 mei 2021
Trainingsdagen:
Dinsdag: 19.15-20.00 uur
Donderdag: 19.15-20.00 uur

De kick-off is op Dinsdag 20 april om 19.15 uur online via Zoom. Hier komen we met de groep in de online sessie bij elkaar om kennis te maken met elkaar en met de trainer en vragen te stellen en te beantwoorden. De eerste training buiten is op donderdag 22 april om 19.15 uur tot uiterlijk 20.00 uur. Na de laatste training zullen we ook een afsluitende sessie online via Zoom doen waarbij de gelegenheid is tot het stellen van vragen en eventueel hoe dan verder.

De trainingsdagen zijn op dinsdag en donderdag om 19.15 uur. Alle trainingsdata kan je hieronder vinden:
dinsdag 20-04 (enkel online zoommeeting)
donderdag 22-04
dinsdag 27-04  (vervalt i.v.m. Koningsdag)
donderdag 29-04
dinsdag 04-05
donderdag 06-05
dinsdag 11-05
donderdag 13-05
dinsdag 18-05
donderdag 20-05
dinsdag 25-05
donderdag 27-05 (laatste training)

CORONA-PROOF TRAINEN?
Onze 5-weeks trainers trainen jou twee keer per week en staan (online) tot je beschikking voor vragen en coaching. Wij werken volgens de maatregelen vastgesteld door het RIVM. De trainer mag training en coaching bieden aan een groepje van 4 personen. Tussen de 4 personen en tussen meerdere groepjes is minimaal 1,5 meter afstand en de groepjes mengen niet onderling. Je kan bij ons dus volledig corona-proof trainen. Voor coachingsvragen buiten de trainingen om mag je mailen naar info@no-excuses-hilversum.nl

Kan je zowel mentaal als fysiek een boost gebruiken?! Meld je dan nu aan het voor het NO EXCUSES 5 WEEKS PROGRAM voor €174,95! Slechts 6 plekken beschikbaar!

Let op:

 • We starten dit programma bij minimaal 4 deelnemers
 • Alleen voor mensen die nog GEEN lid zijn van No Excuses/ CrossFit Gooi    
Corona Proof trainen Hilversum
 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

Start typing and press Enter to search