fbpx
YsabelPersonal Trainer & Coach

Ysabel

Vanaf jongs af aan wist Ysabel dat sport haar passie is. Tijdens haar jeugd fanatiek wedstrijdsporter op het gebied van turnen en tennis. Inmiddels is zij competitief CrossFit atleet die bijna elke dag fanatiek traint en  hierdoor al op meerdere Throwdowns een finaleplek heeft bemachtigd. In 2009 afgestudeerd aan de HALO sportacademie/Sportmanagement. Vanaf haar 17de is zij werkzaam in de sportbranche en heeft o.a. gewerkt bij:

  • Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie;
  • Fitness First & Health City;
  • FIVB Beach Volleyball Organisation;
  • Fitness opleidingsinstituut AALO Opleidingen;
  • Fitness opleidigninstituut Dutch HDA.

PASSIE

Haar passie voor training en coaching is ontstaan tijdens haar revalidatie in de fitness van een ernstige knieblessure. Na meerdere operaties kreeg zij te horen dat zij niet meer zou mogen sporten. Ysabel wilde haar passie niet opzij zetten en besloot zich te gaan verdiepen in de fitness. Het menselijk lichaam is bedoeld om te bewegen en zij wilde graag leren hoe. Tijdens deze periode heeft zij geleerd dat het belangrijk is om goed naar je lichaam te luisteren, de juiste begeleiding hierin te krijgen en het niet erg is om soms een stapje terug te doen. En met succes, want op dit moment traint zij 6x per week met als doel zich te kwalificeren voor de komende Crossfit wedstrijden.

SPORTEN = LEUK!

Zij wil anderen motiveren en helpen dat een blessure, leeftijd of een slechte conditie geen reden is om niet te bewegen. Je krijgt maar één lichaam en dit moet je onderhouden. Alleen weten mensen vaak niet hoe en Ysabel wil je hierin graag begeleiden. Door haar eigen positieve ervaringen met bewegen en sport wil zij anderen dit ook laten ervaren en hen op de juiste wijze hierin begeleiden. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden, energieker voelen of het verfijnen van je techniek, Ysabel kan je helpen om jouw doel te bereiken. Met haar enthousiasme voor coaching en trainen probeert zij het maximale uit iedereen tijdens de training te halen.

RESULTATEN VOOR DE LANGE TERMIJN

De juiste houding en techniek staan bij Ysabel haar trainingen voorop, maar zij houdt ook zeker van een geintje. Wanneer klanten zeggen “door jouw vind ik sporten nu leuk”, dan heb ik mijn doel bereikt! “Het gevoel dat je een bijdrage kan leveren aan iemands gezondheid en hij of zij zich hierdoor ook mentaal een stuk beter voelt, zorgt ervoor dat mijn ‘werk’ niet als werk voelt. Je maakt iemand zijn persoonlijke groei mee en draagt iets bij voor de rest van haar of zijn leven”, aldus Ysabel.

Voor No Excuses functioneert zij zowel als kwaliteitsmanager en als personal small group trainer. Ysabel geeft Strength & Conditioning en Personal Training.

Eigenaar ‘Yesterday You Said Tomorrow’ – YUST YS
Strength & Condtioning Specialist – Dutch HDA
HBO Sportmanagement – HALO
Fitness A – Sport & People
Fitness Trainer level 1 – AALO opleidingen
Fitness Trainer Level 2 – AALO opleidingen
Fitness Master – AALO opleidingen
Personal Trainer- AALO opleidingen
PowerYoga Trainer Level 1 – AALO opleidingen
Gymnastic Coach & Trainer
Examinator

Start typing and press Enter to search

sportschool hilversum fitness personal trainerpersonal trainer hilversum