fbpx
GerlyTrainer & Coach

  GERLY

  Gerly, bekend als een bonk spier en redder in nood.  Als voormalig brandweerman en nu werkzaam bij de ambulance, ben je zeker in veilige handen. Gerly is een no-nonsense trainer bij No Excuses. Gewoon lekker werken en je best doen om het beste uit jezelf te halen.

  Sporten = Energie

  Sporten is van Gerly altijd al een passie geweest.  Als Gerly een paar dagen niet getraind heeft dan wordt hij rusteloos en moet hij weer aan de slag. Vanaf het moment dat Gerly begon met CrossFit bij No Excuses, was hij gelijk om en dan ook bijna elke dag in de box te vinden. Hiervoor heeft hij de technische zelfverdedigingssport Aikido beoefend en een tijd getraind in de fitness, maar kon hier niet de uitdaging vinden die hij zocht. De combinatie van kracht, conditie en gymnastics binnen CrossFit trok hem enorm aan. Van sporten krijgt Gerly energie en is tevens ook zijn uitlaatklep. Dit gevoel wil hij graag ook overbrengen met zijn lessen.

  Gerly is ook vaak te zien tijdens de Boxscompetities van No Excuses en staat hier dan ook bekend om de snelheid van zijn burpees. Zo heeft hij ooit deelgenomen aan de 1000 Burpees For Time-challenge. Samen met zijn buddy Ratna vormen zijn een hecht team bij de No Excuses boxcompetities, maar ook als de trainers van het  10-weeks programma.

  Lesgeven

  Daarvoor gaf hij les bij de Brandweer, waar hij nieuwe brandweermannen en -vrouwen op theoretisch vlak en in de praktijk klaarstoomde voor het vak. Zijn passie voor CrossFit wilde hij graag combineren met lesgeven. Zodoende is hij zich hierin gaan verdiepen en heeft meerdere fitness opleidingen afgerond bij Dutch HDA. Sinds 2018 is gerly werkzaam bij No Excuses als gecertificeerd trainer. Gerly geeft Small Group Training en is onze handige klusser om de box er zo goed mogelijk uit te laten zien.

   

   

  Start typing and press Enter to search

  voeding afvallen trainer krachttraining hilversumpersonal trainer hilversum