fbpx
GinnyPersonal Trainer & Coach

  GINNY

  Als 6 jarig meisje is Ginny begonnen met hockey. Het teamverband, het maximale uit elkaar halen en de gezelligheid onderling is iets wat ze meeneemt uit haar jeugd maar voel je ook zeker terug in haar CrossFit lessen.

  VOEDING
  In de jaren daarna kreeg zij  2 prachtige meiden. Net als vele vrouwen is gewicht voor Ginny na haar zwangerschap een issue geweest, het typische gejojo, van heel zwaar naar heel licht en weer terug. Tijdens haar tweede zwangerschap wilde zij haar kennis verdiepen; het ene na het andere boek over voeding versleet ze. Wat doet voeding nou eigenlijk voor je lichaam & geest..? En het is haar gelukt: ruim 38 kg afgevallen, maar het belangrijkste ze heeft haar relatie met eten eindelijk kunnen veranderen. Ginny leeft dan ook elke dag volgens het motto: “Niet vullen, maar voeden”.

  SPORTEN
  Na de geboorte van haar derde kindje wilde zij heel graag weer gaan sporten. De sportschool vond ze te saai, maar na ha eerste kennismaking met kickboxen vond zij hetgeen wat ze graag zoekt tijdens het sporten…even je hoofd leeg en jezelf laten gaan.

  Een vriendin nam Ginny in 2015 mee naar No Excuses en sindsdien is ze nooit meer weggegaan. Ook hier voelde zij meteen het teamgevoel waar zij zo van hield als bij de hockey en kickboxen. “Het maakt niet uit hoeveel gewicht, hoe snel of met welke scaling! Je haalt het beste uit jezelf op dat moment op die dag! Binnen no time was ik 5 dagen per week in de box te vinden! Mijn lichaam veranderde….wat was ik blij met mijn gelezen boeken, ik kon deze lichamelijke veranderingen een plek geven!” aldus Ginny.

  Ambitie op het gebied van het maximale uit jezelf halen heeft Ginny getest tijdens de SBD-cup. Waar zij een zo zwaar mogelijk gewicht moest zien te verplaatsen op de squat, bench press en deadlift. Klein van stuk maar onderschat deze kleine powerhouse niet:
  Squat: 110 kg
  Bench Press: 75 kg
  Deadlift: 130 kg

  Ook heeft zij in 2019 deelgenomen aan een CrossFit buddy-competitie;  de Brabant Throwdown.

  PASSIE
  Haar passie voor deze sport groeide en mijn passie om mensen te helpen om een betere relatie met voeding te krijgen groeide ook! Online schreef en inspireerde zij met haar heerlijk recepten graag anderen en kreeg al snel de kans om dit naar buiten te brengen door middel van het organiseren en geven van voedingsworkshops bij No Excuses.

  Ondertussen coachte zij al een paar jaar het hockeyteam van haar dochter en merkte zij wederom hoe fijn ze het vond om mensen te motiveren. “Toen ik werd gevraagd om met mijn projectmatige achtergrond als directiesecretaresse te helpen bij de boxcompetitie van No Excuses hoefde ik hier niet lang over na te denken.” Niet snel daarna is zij begonnen met een stage traject bij No Excuses. Na een aantal jaar stage, veel zelfstudie en 2 opleidingen was zij klaar om haar kantoorbaan als directiesecretaresse op te zeggen en de stap te maken naar trainer/coach!

  TRAINER & COACH BIJ NO EXCUSES
  Met heel veel passie, warmte en enthousiasme geeft Ginny onze leden les. Zij probeert je maximaal te motiveren en te stimuleren, maar je ook te laten luisteren naar hun lichaam en een stap terug te zetten waar nodig. Ook op voedingsgebied. Zo kom je haar tegen als begeleider en coach bij het Voedings- & Coachingstraject.

  “Mijn doel is om mensen zich welkom en veilig te laten voelen. De box moet hun veilige haven zijn, een plek waar ze even hun andere leven los kunnen laten en hun hoofd leeg kunnen maken!”

  OPLEIDINGEN:
  Grafisch Vormgever
  DHDA Strength & Conditioning basis
  DHDA Strength & Conditioning gevorderd

  Start typing and press Enter to search

  personal trainer hilversum