fbpx

SWISS BAR / MULTI GRIP BAR

 In Welke apparaten kan je vinden bij No Excuses?
Bij No Excuses vind je naast de standaard fitnessapparaten zoals bench press, leg press, leg curl etc. ook een breed aanbod aan specialistisch materiaal in strength & conditioning Wij lopen samen met jou een rondje door de sportschool. We vertellen je welke apparaten je tegen kunt komen, hoe je ze moet gebruiken en welke spieren je ermee kunt trainen.
SWISS BAR / MULTI GRIP BAR
swiss bar

Krachttraining
Deze Multi Grip Bar of Swiss Bar maakt dankzij de parallelgrepen een uiterst effectieve training van de borst, schouders en triceps mogelijk.

De massieve staalconstructie is volledig gelast en de sleeves zijn dubbel versterkt, daardoor is deze bar zwaar belastbaar tot 250 kg. De bar is perfect voor Bench Press, Military Press, Hammer Curls, Triceps Extensions en meer. Gecombineerd met kettingen of weerstandsbanden en de verschillende grepen heeft deze bar ontzettend veel toepassingen. De ATX Multi Grip Bar is het middel bij uitstek voor powerlifters en andere atleten die een neutrale grip willen trainen voor verhoogde explosieve kracht.

Revalidatie
Deze halterstang heeft parallelgrepen met vier greepbreedtes van 14 cm tot 68 cm en vijf verschillende gripvarianten. Dit maakt een neutrale grip tijdens druk- en roeibewegingen mogelijk, voor extra variatie en om de schouders beter te ontlasten. Dit is ideaal voor atleten met schouderproblemen, die herstellen van blessures maar toch graag willen blijven trainen.

HOE VOER JE DE OEFENING UIT?
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

reverse hyper