fbpx

ELEIKO POWERLIFT COMPETITION RACK

 In Welke apparaten kan je vinden bij No Excuses?
Bij No Excuses vind je naast de standaard fitnessapparaten zoals bench press, leg press, leg curl etc. ook een breed aanbod aan specialistisch materiaal in strength & conditioning Wij lopen samen met jou een rondje door de sportschool. We vertellen je welke apparaten je tegen kunt komen, hoe je ze moet gebruiken en welke spieren je ermee kunt trainen.
ELEIKO POWERLIFT RACK

1STE IPF BENCH WEDSTRIJDBANK MET GRIP

Het unieke kussenontwerp is de eerste gecertificeerde bank met een kartelpatroon voor verbeterde tractie en verbeterde grip op de bank. Het ontwerp biedt een uitstekende ondersteuning tijdens het benchen.

GRIJP DE BAR WAAR JE WILT

De staanders wisselen gemakkelijk tussen recht en naar binnen gekanteld in een hoek van vijf graden. Dit ondersteunt een bredere handpositie voor atleten en komt tegemoet aan hun individuele behoeften. Een verstelmechanisme waarvoor patent is aangevraagd, vereist een eenvoudige draai van een niveau om tussen de twee posities te bewegen.

VEILIGHEID EN EFFICIENTIE

Dankzij verbeterde aanpassingen kunnen laders en heftrucks gemakkelijk aangepaste pasvormen instellen. Verhoog of verlaag de stanghoogte terwijl deze is geladen met een geïntegreerde krik. Pinnen opgeslagen in het kriksysteem voor gemakkelijke toegang. Hoogtes zijn duidelijk gemarkeerd voor een gelijkmatige plaatsing.

HOE GEBRUIK JE HET ELEIKO REK IN DE BENCH PRESS SETTING?
https://www.youtube.com/watch?v=gJrLjNABb70
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

CABLE CROSSOVER hilversum sportschool crossfit