fbpx

BUFFALO BAR

 In Welke apparaten kan je vinden bij No Excuses?
Bij No Excuses vind je naast de standaard fitnessapparaten zoals bench press, leg press, leg curl etc. ook een breed aanbod aan specialistisch materiaal in strength & conditioning Wij lopen samen met jou een rondje door de sportschool. We vertellen je welke apparaten je tegen kunt komen, hoe je ze moet gebruiken en welke spieren je ermee kunt trainen.
BUFFALO BAR
buffalo bar sportschool hilversum
Kracht- & Revalidatietraining

De Buffalo Bar is ontwikkeld om veiliger en comfortabeler te kunnen squatten en bankdrukken. De speciale gebogen vorm helpt de belasting op de schouders en onderrug te verminderen.

De Buffalo Bar is een professionele olympische halterstang met een speciale gebogen vorm en is voornamelijk ontwikkeld voor squats en bankdrukken. De gebogen vorm biedt enkele voordelen ten opzichte van normale rechte halterstangen. Bij squats zorgt de gebogen vorm ervoor dat de halswervels niet belast worden en de druk beter wordt verdeeld over de brede schouderspieren. Doordat de halterstang dieper ligt is het zwaartepunt lager en wordt de druk op de onderrug verminderd. De dieper liggende halterstang is bovendien comfortabeler vast te houden met de handen in een lagere positie, waar atleten met een minder goede schoudermobiliteit veel baat bij zullen hebben. Bij het bankdrukken zorgt de gebogen vorm voor een groter bewegingsbereik en voor een optimale hoek van de polsen, wat schouderpijn kan helpen verminderen.

HOE VOER JE DE OEFENING UIT?
Recent Posts

Start typing and press Enter to search