fbpx

BELT SQUAT

 In Welke apparaten kan je vinden bij No Excuses?
Bij No Excuses vind je naast de standaard fitnessapparaten zoals bench press, leg press, leg curl etc. ook een breed aanbod aan specialistisch materiaal in strength & conditioning Wij lopen samen met jou een rondje door de sportschool. We vertellen je welke apparaten je tegen kunt komen, hoe je ze moet gebruiken en welke spieren je ermee kunt trainen.
BELT SQUAT

belt squat keiser

KRACHTTRAINING

Bouw explosieve heup- en beenkracht op met een weerstand tot wel 363 kg zonder extra belasting van uw schouders en wervelkolom. De A300 Belt Squat is vooral gunstig omdat het de kolombelasting van de wervelkolom elimineert. De belt en de optionele deadliftstang zorgen voor meerdere trainingsmogelijkheden.

Bereik ook je trainingsdoelen sneller met de Belt Squat. De machine verhoogt de weerstand waar je sterker bent en vermindert de weerstand waar je zwakker bent. Hierdoor kunnen je spieren op elk punt in het bewegingsbereik optimaal werken.

REVALIDATIETRAINING

Lager risico op letsel. Pijnvrij bewegingsbereik. De A300 Belt Squat vermindert de weerstand waar je het meest kwetsbaar bent voor letsel. En de lage traagheid van ons weerstandssysteem elimineert schokbelasting; je gewrichten en bindweefsel beschermen tegen schadelijke krachten.

HOE VOER JE DE OEFENING UIT?
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

trap / hex bar sportschool kortenhoef hilversumYoke carry crossfit hilversum