fbpx

Ervaringen PowerVrouwen – No Excuses

 In MIND

No Excuses PowerVrouwen wat is dat nou precies? Small Group Personal Training, speciaal voor Vrouwen! Intensieve training en coaching van vrouwen, door vrouwen, in kleine groepjes van maximaal 6 personen.

Je hebt misschien over PowerVrouwen No Excuses gehoord of gelezen op de website van No Excuses.
Maar natuurlijk kunnen we het beste onze PowerVrouwen zelf hun ervaring met No Excuses laten delen!

PowerVrouwen van No Excuses aan het woord:

Jantine (10 kilo afgevallen sinds november 2017): Ik sport sinds november bij PowerVrouwen van No Excuses, hiervoor kon ik niet blij worden van sporten, het was altijd een opgave. Vanaf dag 1 voelde ik mij thuis. Deze manier van sporten heeft mij plezier in sporten gegeven. Het leert mij veel over mijn grenzen en hoe ik deze kan verleggen, het heeft mij doorzettingsvermogen geleerd en ik ben een stuk blijer met mezelf. Dit allemaal kost mij geen moeite, omdat het leuk is, leuk met de mede powervrouwen en de coaches.

Ilse: ben er nu twee jaar en het verveeld me zeker niet! (wat een gewone sportschool met alleen maar toestellen wel deed) Na twee schouder operaties en veel last voor jaren, ben ik (mede op advies van de fysio) toch gaan zoeken naar een sport waar ik uitdaging in kon vinden en mijn schouder sterker te maken. Dat is gelukt. Heb bijna geen last meer. Voel me een stuk fitter. Daar komt bij dat het gezellig is, er gelachen wordt maar ook serieus, ongedwongen relaxte sfeer en leuke, goede en kundige trainers. Dat motiveert om steeds vaker te gaan trainen. Van 1x per week naar nu 4 a 5 keer per week:-)

Giselle: Super blij met de power vrouwen! Ik sport nu sinds november bij no excuses en heb nog nooit zo fanatiek gesport voor mijn doen! Vroeger lid geweest van een reguliere sportschool, dit hield ik dan een paar maanden hooguit vol en dan haakte ik weer af.
Bij de power vrouwen leer je jezelf en je grenzen beter kennen en word je gemotiveerd en soms ook gewoon keihard gepusht om door te gaan! En die schop onder me kont heb ik soms echt wel nodig.. 
Uiteraard is het ook gewoon super gezellig met de overige dames en onze toppers van trainers!

Claudia: Bij vele (verschillende) sportscholen getraind maar zonder meer is dit de beste en leukste! Alle trainers zijn super, hebben veel kennis en ervaring. Zelfs met mijn schouderblessure kon er altijd wat aangepast worden waardoor ik het maximale uit de training kon halen. Een aanrader voor iedereen, ik zou niet meer anders willen

Lies: “Delen van deze pagina doe ik graag. PowerVrouwen is leuk, uitdagend, persoonlijk, resultaatgericht, professioneel en natuurlijk (omdat we toch vrouwen zijn) ook heel gezellig! Wil je het een keer proberen, meld je dan bij No Excuses PowerVrouwen en ga een keer met me mee om te proefdraaien!”

Natasja (in 12 weken van 78,6 naar 68,7kg en van 36,1 naar 27,6% vet!):
“Ik ben in contact gekomen met No Excuses in eerste instantie voor de BootCamp lessen. Deze zijn overigens super leuk om te doen. Heerlijk in de buitenlucht. Toen ik hoorde dat No Excuses ook op voedingsgebied kon helpen dacht ik bij mezelf ik ga dat nu een keer doen en goed ook, aangezien ik wel een paar kilo wilde afvallen. Het voedings- & coachingstraject is een hele goede stok achter de deur. Daarnaast volg ik de les PowerVrouwen van No Excuses. Ik zeg het resultaat mag er al zijn.. ben er nog niet helemaal maaaar in 8 weken wel 7 kilo afgevallen en enorm gedaald in het vet percentage. De lessen zijn gevarieerd waardoor je nooit het zelfde zal doen dat vind ik erg fijn. Ook is een PowerVrouwen les niet meer dan 6 dames en dat vind ik ook prettig omdat er dan goed naar je houding gekeken wordt. Sfeer vind ik altijd belangrijk en die is er. Ik zeg meld je vandaag nog aan voor een proef les en ervaar het zelf dat PowerVrouwen leuk is!!

Sandra: “Twee maanden geleden was ik op zoek naar:

1) persoonlijke begeleiding bij het sporten (i.v.m. blessure),
2) voedingsadvies,
3) gegarandeerd resultaat én
4) een betaalbare prijs.

Bij Powervrouwen heb ik dat allemaal gevonden! In kleine groepjes ervaar je elke keer weer een andere verrassende training van slechts 45 tot 60 minuten, met volledige persoonlijke aandacht. Er is meer dan genoeg keuze uit trainingsmomenten (’s ochtends, ’s avonds en in het weekend) en de trainingen gaan altijd door.
De vrouwelijke trainsters van No Excuses zijn zelf erg betrokken en hun enthousiasme werkt aanstekelijk, voor mij het ideale concept met eindelijk blijvend resultaat!”

Karlijn: “Wat ben ik ontzettend blij met PowerVrouwen!
Behalve dat het uitdagende lessen zijn, die er voor zorgen dat je lichaam heerlijk voldaan voelt. Is het mooie van deze lessen dat het een kleine groep is, waardoor er aandacht is voor de kwaliteit van de oefeningen. De professionele instructrices hebben geduld en begrip voor individuele wensen.
Zo heb ik regelmatig last van blessures. Door de kleine groep is er ruimte om een alternatief aan te bieden als bepaalde oefeningen op dat moment niet gedaan kunnen worden. Waar ik eerder met een blessure niet naar een les ging heb ik nu geen reden om niet te gaan. Ik weet dat er altijd een mooi en gepast alternatief is waardoor ik toch heerlijk kan sporten!”


Wil je ook kijken of PowerVrouwen van No Excuses wat voor jou is?

Vraag hier je proefles PowerVrouwen bij No Excuses aan!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

powervrouwen no excuses hilversummotivatie sporten