fbpx

PowerVrouwen: Sportschool speciaal voor vrouwen

 In MIND

PowerVrouwen al 5 jaar het concept van No Excuses, een sportschool speciaal voor vrouwen dat ideaal past bij de No Excuses filosofie: ‘de kwaliteit van het leven te verbeteren’ ongeacht je doelstelling of beginsituatie.

Voor veel vrouwen voelt sporten in een normale sportschool onveilig. Het krachthonk is bijna volledig bezet door mannen en daarnaast vermijd je de oefeningen waarvan je niet weet of je ze correct uitvoert. Elke week doe je hetzelfde circuit, maar helaas zonder resultaat.

Bij No Excuses creëren we een veilige omgeving voor vrouwen met het concept PowerVrouwen. Functioneel trainen onder begeleiding in kleine groepjes van 1 tot maximaal 6 vrouwen per les. Trainen met vrouwen, waar iedereen zich op zijn gemak voelt en wordt geaccepteerd.

PowerVrouwen van No Excuses is voor elke vrouw. De vrouw die graag persoonlijke begeleiding wil bij afvallen, een betere lichaamsshape, fitter, (mentaal) sterker wil worden of het maximale uit zichzelf wil halen. Trainen in groepsverband, de persoonlijke sfeer en trainers met kennis van zaken, zorgen voor een community waar wij vrouwen elkaar steunen, motiveren of net even dat duwtje geven wat jij nodig hebt in het behalen van jouw doel.

PowerVrouwen van No Excuses is voor vrouwen en wordt gegeven door vrouwelijke trainers. Tijdens de lessen wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke doelstelling en staat kwaliteit van de les voorop. Onze trainers hebben naast kennis, ook jarenlange ervaring in de sport. Zij zijn een voorbeeld voor vrouwen op het gebied van trainen, voeding of herstel van blessures. De PowerVrouwen trainers van No Excuses helpen jou om je verder te ontwikkelen op het gebied van jouw gezondheid of persoonlijke groei.

Bij No Excuses bouwen we een persoonlijke band met je op en kunnen de PowerVrouwen trainers ook je vragen beantwoorden of fabels ontkrachten. Waarom buikspierkwartiertjes of de focus enkel op de vrouwelijke zones niet helpen bij het bereiken van jouw doelstelling. Hoe je toch kan blijven trainen, ondanks een blessure. Wij kijken verder en liever naar wat jouw lichaam wel kan. Vermijd je trainen vanwege een blessure? Onze trainers passen de oefeningen aan, zodat jij pijnvrij kan bewegen.

Naast trainen vinden we Lifestyle bij No Excuses ook erg belangrijk. Zo kijken we ook naar de andere factoren die kunnen helpen bij het halen van je doel zoals coaching en voeding aan de hand van bewezen testen en metingen. Na de les is er de mogelijkheid om hierin te worden begeleid aan de hand van maand thema’s.

Nog geen lid van No Excuses? Plan of vraag je proefles aan via:
www.no-excuses-hilversum.nl/getstarted-proefles

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

winterdip tips motiviatie skip depressie sporten